• Molenaarskwaliteit
  • Streekproducten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering

Nieuws

PRODUCTIEMEDEWERKER / MAGAZIJNBEHEERDER

Vacature voor functie 32-40 uur p/w

Wil jij met ambachtelijk producten werken? Ben jij graag met je handen bezig? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een gedreven en ambitieuze enthousiasteling.

Dit ga je doen
Jij bent verantwoordelijk voor het aan- en bijsturen van het totale proces van inkomende en uitgaande goederen en het verpakken van goederen. Dit doe je onder andere met behulp van een reachtruck. Samen met het team zorg je ervoor dat de gewenste producten met de juiste kwaliteit bij de klanten worden geleverd. Hierbij draagt iedereen binnen het team zijn eigen steentje bij. Vanuit de molen worden de grootverpakkingen naar de opslag gebracht. Daarna is het jouw taak om deze om te zetten naar kleinverpakkingen door middel van de productielijn. Via een computersysteem zoek je de ingrediënten bij elkaar die nodig zijn voor het maken van het product. Daarnaast zet je ook bestellingen van grootverpakkingen voor onder andere bakkers klaar. Een grote verantwoordelijkheid dus.

De organisatie
Wij zijn een modern molenbedrijf in de provincie Groningen waar op ambachtelijke wijze met molenstenen gemalen wordt. Het proces is gekoppeld aan een moderne geautomatiseerde productielijn. Voor de granen wordt zoveel mogelijk een beroep gedaan op lokale boerenbedrijven uit de regio. Het gemalen meel en bloem wordt aan diverse bakkerijen en streekwinkels geleverd. Daarnaast is er een webshop en een molenwinkel met een uitgebreid assortiment voor de thuisbakker.

Dit ben jij
Jij hebt minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau, bent vaardig met computers en hebt technisch inzicht. Jij bent accuraat in de uitvoering van je werkzaamheden en kan zelfstandig maar ook in teamverband werken. Als je in het bezit bent van een C-rijbewijs en/of een reachtruckcertificaat dan is dat mooi meegenomen. Heb je deze niet? Geen probleem, dan is deze eventueel te halen.

Dit bieden wij
Een afwisselende baan bij een familiebedrijf met een gemoedelijke werksfeer. Geen enkele dag is hetzelfde, wat zorgt voor veel afwisseling in de werkzaamheden. Hierdoor is je eigen verantwoordelijkheid hoog. Wij bieden een salaris tussen de € 2.549,09 en € 2.827,84 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring. Verder bieden wij een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km (vanaf 10 km tot 30 km).

Contact
Heb je vragen over de vacature of wil je een keer langskomen voor een kopje koffie? Neem dan contact op met Anita Pot 06-53335723. Voor je sollicitatie stuur je een CV + motivatiebrief per mail naar: anita@molenmulderpot.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sidebar

Inloggen

Nog geen account?