Nieuws

Modern molenbedrijf waar op ambachtelijke wijze met molenstenen gemalen wordt.

Zaterdag 14 september a.s. is het weer Nationale Monumentendag en ook wij stellen onze molen open voor publiek. De molen zal niet in werking zijn omdat dat te gevaarlijk is.

Van 09.00 – 11.00 uur kunt u bij de molen heerlijk ontbijten. In verband met een beperkt aantal plaatsen, dient u zich hiervoor op te geven via info@molenmulderpot.com. De kosten voor het ontbijt zijn 15 euro per persoon en komen volledig ten goede aan het onderhoud van de molen.

Naast een kleine proeverij waar u enkele van onze producten kunt proeven, kunnen kinderen tussen 13.00 – 14.30 uur lekker pannenkoeken komen eten. Ze hoeven niet zelf te bakken, dat wordt voor ze gedaan.

Zien wij u 14 september a.s. bij de molen?

Download de flyer hier

Heeft u onze nieuwe bakvormen al gezien?

We hebben onze collectie bakvormen en bakbenodigdheden uitgebreid met hele leuke modellen van Birkmann. Wat denkt u van zo’n mooie verjaardagstaart? Of een prachtig boek als lekkernij op tafel?

Natuurlijk is dit nog maar een greep uit de nieuwe collectie, maar onder Bakblikken en Keukengerei vindt u alle nieuwe spullen om het bakken nog leuker te maken!

Houd u er rekening mee dat onze molenwinkel gesloten is van 1 augustus t/m 14 augustus 2019? De webwinkel blijft natuurlijk wel open dus u kunt gewoon blijven genieten van uw favoriete producten.

Wij wensen u en uw familie alvast een hele fijne vakantie!