Modern molenbedrijf waar op ambachtelijke wijze met molenstenen gemalen wordt.

Maatregelen m.b.t. het coronavirus

Gezien de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus nemen wij als Mulder Pot – Kropswolde ook onze verantwoordelijkheden. Omdat wij deel uitmaken van voedselvoorziening vinden wij het belangrijk dat wij maatregelen treffen, zoals:

  • De molenwinkel en webshop blijven open. De molenwinkel is geopend op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
  • Bestel zoveel mogelijk via de webshop. U heeft de keuze om het te laten bezorgen (max. 20 kilo voor € 5,50) of om het af te halen in de  molenwinkel op een door ons aangegeven tijdstip.
  • Betaal zoveel mogelijk direct via de webshop als u/jij een bestelling wilt afhalen in de molenwinkel. In de molenwinkel is het alleen mogelijk om te pinnen (geen contant geld).
  • Het pinapparaat en andere handcontactpunten worden regelmatig schoon gemaakt.
  • Er mag slecht 1 klant per keer in de molenwinkel zijn. Wilt u/jij buiten wachten totdat u aan de beurt bent? Houd gepaste afstand (1,5 meter) van elkaar en van onze medewerksters.
  • Neem geen risico indien u/jij tot een risicogroep behoort. Blijf dan voor uw/jouw eigen veiligheid en die van onze medewerkers thuis.
  • We hebben een plexiglasscherm op de toonbank. We vragen om je artikelen zo neer te zetten, zodat onze winkelmedewerker de prijzen kan zien.

Tevens vragen wij jouw begrip voor iedereen die op welke manier dan ook ervoor zorgen dat je bestelling thuisbezorgd wordt. Er wordt door iedereen hard gewerkt om te zorgen dat je jouw bestelling thuis kunt ontvangen. Door de enorme drukte kan het langer duren voordat je pakket wordt bezorgt. Helaas kan het soms gebeuren dat de dozen een beschadiging oplopen. Wij rekenen op je begrip dat het in deze drukke periode soms wat anders dan anders gaat. Iedereen doet zijn uiterste best.

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn pakketje bezorgd? Door enorme drukte (ook bij de verzendbedrijven) duurt het iets langer dan normaal voor je pakketje geleverd wordt. Zodra je bestelling onderweg is, krijg je een track and trace code van onze vervoerder. Daarmee kun je zien wanneer je pakket bezorgd wordt.

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen? Zodra wij weten wanneer je bestelling klaar staat in de winkel, sturen wij je een e-mail. Hierin staat vanaf welke dag en vanaf hoe laat je de bestelling kunt afhalen.

Is de Molenwinkel geopend? Ja de Molenwinkel is gewoon geopend volgens de reguliere openingstijden. Dit is op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een e-mail.