• Molenaarskwaliteit
  • Streekproducten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering

Piggy Spaarsysteem

Piggy Spaarsysteem

Wat is Piggy?
Piggy is een spaarsysteem wat je kunt gebruiken bij verschillende winkels, waaronder Mulder Pot – Kropswolde. Met Piggy kun je sparen voor kortingen of (korting op) leuke producten. Je kunt sparen met de fysieke spaarkaart en online met de app of account.

Hoe werkt het?
Als je in de Molenwinkel of online een aankoop doet, kun je ervoor kiezen om punten te sparen met Piggy. Bij elke euro die je uitgeeft krijg je 1 spaarpunt. In de app of in de winkel kun je je punten verzilveren voor leuke producten of kortingen.

Bij een webbestelling kun je aangeven dat je mee wilt sparen met Piggy bij het afrekenen. Als je al een account hebt, zorg er dan voor dat je het e-mailadres gebruikt wat gekoppeld is aan je Piggy-account. Wanneer je een online bestelling wilt afhalen, is het belangrijk dat je aangeeft dat je online de Piggy punten wilt sparen. In de winkel krijgen afhalers van online bestellingen géén punten.

Als je in de winkel een aankoop doet, kun je bij het afrekenen je persoonlijke QR-code scannen. Deze vind je op je Piggy kaartje of in de Piggy app. Je punten worden automatisch op je account gezet.
De punten die je spaart in de webshop en in de winkel, worden bij elkaar opgeteld. Het maakt dus niet uit of je de ene keer online besteld en de andere keer in de winkel koopt.

Punten verzilveren
In de app of op je persoonlijke pagina via de Piggy website kun je per winkel zien hoeveel punten je al gespaard hebt. Hier kun je ook zien waar je allemaal voor kunt sparen. Beloningen die groen zijn aangegeven, kun je verzilveren. Sommige beloningen kunnen alleen opgehaald worden in de winkel, sommige zijn alleen online beschikbaar en sommige zijn voor beiden beschikbaar.

Per winkel kun je zien hoeveel punten je gespaard hebt. Deze punten kun je altijd inzien wanneer je inlogt bij de app van Piggy of op de persoonlijke pagina via de website. Genoeg punten verzameld? Beloningen die je kan verzilveren worden groen aangegeven en kan je direct gebruiken.

Veelgestelde vragen

  • Komen mijn stempels die ik in de winkel heb gespaard te vervallen? In de winkel kun je je oude stempelkaart inleveren. De punten worden dan overgezet in het Piggy systeem. Voor elke stempel krijg je 5 Piggy punten.
  • Ik ben mij Piggy kaart vergeten mee te nemen naar de winkel, wat nu? Wanneer je je Piggy kaart gekoppeld hebt in de app, kun je ook de Piggy QR code via de app gebruiken. Wanneer je dus je mobiel met app mee hebt, kun je toch punten meesparen. 
  • Ik kom mijn online bestelling altijd ophalen in de winkel, krijg ik dan punten in de winkel? Mensen die online bestellingen doen, sparen online mee. Je krijgt dus geen punten in de winkel. Je geeft bij het afrekenen aan dat je mee wilt sparen met Piggy.

Sidebar

Inloggen

Nog geen account?